Home [ mjuzik ] Placebo, Missy, Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum i mnogi drugi…

Placebo, Missy, Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum i mnogi drugi…

55
0

muzika3Nadamo se da ste spremni i da imate dovoljno vremena da sagledate pozamašan spisak izvođača koji su potvrdili nastup na jedanaestom izdanju Exit festivala.

Click here za kompletnu listu do sada najavljenih izvođača koji će u julu nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pridružujući se već ranije najavljenim muzičarima, na glavnu binu Exit festivala dolaze željno očekivani Placebo, sa svojim živim i emotivnim zvukom, neprikosnovena hip hop kraljica Missy Elliott, elektronski pank disko gospodari LCD Soundsystem i čuvena drum’n’bass ekipa, Pendulum live.

Nastup na svetski poznatoj Dance Areni potvrdili su i David Guetta, Laidback Luke, A-Trak, Dirty South, Black Rose (Jesse Rose & Henrik Schwarz), Riva Starr, Solomun, Ost & Kjex live koji će na stupiti sa gospel horom i Wannabe A Star.

Kao da to nije dovoljno, nastavljamo sa Fusion binom, na kojoj ćete moći da čujete sjajne bendove kao što su Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat i Bambi Molesters.

Naravno, za sve one koji vole tvrđi zvuk Explosive bina donosi najbolje hardcore, thrash metal, punk izvođače. Line-Up ove godine čine Behemoth, Suicidal Tendencies, The Exploited, Al & The Blackcats, Ex Deo, Decapitated, Inspector Cluso i Al & The Blackcats a pridružju im se još brojna atraktivna imena.

Happynovisad Stage u saradnji sa Resident Advisorom, ove godine nastavlja da dovodi potpuno drugačije, nove talente iz sveta elektronske muzike. Happynovisad predstaviće Warp Records imena, Hudson Mohawke, Clark live, Time Exile live i Rustie, izbor sa čuvene bristolske scene među kojima su Joker, Pinch, Gemmy i MC Nomad, kao i imena francuske etikete Sound Pellegrino koju će predstavljati Brodinski, Sound Pellegrino Thermal Team i L-VIS 1990. Ispred Cluba Automatic nastupiće D-Bridge, Instra:mental i MC:SP.

Elektrana ove godine predstavlja najbolji elektronski zvuk afirmisanih ali i tek otkrivenih izvođača kao što su The Twelves, We Have Band, Tesla Boy, Starsmith, Juvelen i Romantic Jurgen.

Već ranije nastupe su potvrdili i Chemical Brothers, Mika, Röyksopp, Crystal Castles, Does It Offend You, Yeah?, Ricardo Villalobos, Moderat live, Josh Wink, Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi.

Izvor: exitfest.org