Home [konkursi] K O N K U R S “Zdrav stil, moj stil” za...

K O N K U R S “Zdrav stil, moj stil” za učenike osnovnih i srednjih škola

44
0

 U okviru programa promocije zdravih stilova života mladih „Zdrav stil, moj stil“, koji realizuju Grupa Proces i Omladina JAZAS, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, Regionalna Kancelarija za mlade Zaječar raspisuje konkurs „Zdrav stil, moj stil“. Očekujemo fotografije (portrete/predmete/montaže/digitalno manipulisane fotografije), literarne radove (pesme, sastave), aforizme, kratke video klipove i crteže koji na određeni način prikazuju zdrave stilove i šalju adekvatnu poruku.  
Na konkursu mogu učestvovati osnovci i srednjoškolci iz Zaječara, Sokobanje, Knjaževca, Negotina, Majdanpeka, Kladova, Žagubice, Velikog Gradišta, Golubca i Požarevca.
 
Svoje radove (fotografije treba da budu minimalne rezolucije 1600×1200) nam možete dostaviti do 5. februara u 17 časova na e-mail adresu omladina@zajecar.info, odnosno pomoću nosača podataka (USB) u prostorije Regionalne Kancelarije za mlade u Zaječaru (Trg oslobođenja 1 (zgrada gradske uprave Zaječar) u vremenu od 12 do 15 časova.
 
Prilikom slanja radova obavezno navesti ime, prezime, mesto stanovanja, školu, godinu rođenja i kontakt telefon.
 
Najbolji radovi biće izloženi u Radul begovom konaku u Zaječaru, a autori tri najbolje plasirana rada dobiće vredne i zdrave nagrade na svečanosti u Radul begovom konaku u Zaječaru, 10. februara u 12 časova.
 
Više informacija možete dobiti u RKZM Zaječar na telefon 019/444-634.