Home [ mjuzik ] Pljuga traži dopisnike, recenzente, novinare, fotoreportere

Pljuga traži dopisnike, recenzente, novinare, fotoreportere

60
0

 Pljuga.com je portal koji postoji već 6 godina, i bavi se promocijom alternativne muzičke scene u regionu, kao i promocijom ukupne alternativne scene, te EX-YU rock scene.
Ovim putem Pljuga.com traži dopisnike, recenzente, novinare kao i fotografe iz svih dijelova „Brodvitog nam Balkana“ (BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, … etc.)
Posao je trenutno isključivo volonterske prirode što se tiče plaćanja, ali u dogledno vrijeme sa pravim sponzorima to ćemo nastojati promijeniti.
Svako ko smatra da se nešto na muzičkoj sceni regiona treba promijeniti, kao i osobe koje imaju ljubav prema “pravoj” muzici se mogu prijaviti. Prednost u svakom slučaju će se dati, studentima Žurnalistike ili muzičarima.

Kraću biografiju dostaviti na mail adresu mirza.ajnadzic@gmail.com, a uz biografiju dužni ste dostaviti i kraću recenziju (ako se prijavljujete za posao dopisnika/recenzenta) nekog, po vašem izboru, benda ili albuma određenog benda.

Ako se prijavljujete za posao fotografa/fotoreportera uz biografiju, dužni ste dostaviti i informacije o fotoopremi koju posjedujete (etc. Nikon 40d with Nikkor 18-55mm lens, tip blica) i po mogućnosti jednu manju sliku napravljenu vašom opremom.

Također, ukoliko imate ideju nekog novog posla kojim biste mogli doprinijeti, možete se javiti na gore navedenu mail adresu.

Više informacija ćete dobiti nakon slanja vašeg maila, o budućim planovima kao i načinu rada. Rado očekujemo Vaše javljanje.

S’ poštovanjem,
Pljuga.com