Home [njuz] drugi broj omladinskog eko magazina “Mirabela”

drugi broj omladinskog eko magazina “Mirabela”

56
0

 Omladinska grupa Kluba Mirabela objavila je drugi broj svog ekološkog magazina za mlade "Mirabela", koji izlazi samo u pdf obliku. "Mirabela" je neprofitna publikacija koja izlazi na početku svakog godišnjeg doba, a priprema se bez ikakvog budžeta, volonterskim angažmanom cele redakcije. Redakciju "Mirabele" čine tinejdžeri iz više beogradskih srednjih škola, kao i dopisni članovi iz nekoliko gradova u Srbiji. Ciljna grupa časopisa su njihovi vršnjaci koji se interesuju za prirodu i zaštitu životne sredine, bilo da su organizovani u sekcije i klubove, bilo da se individualno interesuju za te teme..
Koncepcija "Mirabele" zasniva se na kratkim i popularno pisanim tekstovima, s tematskim fokusom na ekološkom obrazovanju, šumama Srbije, zaštiti biodiverziteta, upravljanju otpadom, Srbiji kao delu Podunavlja, beogradskoj prirodi, popularizaciji druženja u prirodi, tretmanu prirode u kulturi i umetnosti itd.
Ovaj letnji broj "Mirabele" može se preuzeti kao pdf izdanje desnim klikom na link http://www.mirabela .org/sveske/ mirabela02- 2009.pdf (fajl je veličine 1,07 MB).
Detaljnije informacije:
klubmirabela@ yahoo.com
tel. 063/8927-467
Prethodni broj "Mirabele" može se preuzeti sa adrese www.mirabela. org/sveske

::::::::::

Klub Mirabela
Dr Nike Miljanica 3/15
11060 Beograd
tel. +381(0)11-2758- 411
mob. +381(0)63-8927- 467
http://www.mirabela .org
http://www.myspace. com/klubmirabela
klubmirabela@ yahoo.com