Home [ volontiranje ] Poziv na festival “Međunarodna studentska nedelja u Beogradu”

Poziv na festival “Međunarodna studentska nedelja u Beogradu”

45
0

 BUDI VOLONTER!
U periodu od 09. – 16. avgusta studentska organizacija "Svetski omladinski talas" i grad Beograd će po treći put biti domaćini festivala pod nazivom "Međunarodna studentska nedelja u Beogradu". Ovaj, sada već tradicionalni festival okupiće tom prilikom 200 studenata iz čitave Evrope, koji će u okviru 10 radionica slušati edukativna predavanja i diskutovati o brojnim aktuelnim temama.
Evropski studenti će, nesumnjivo, iskoristiti ovu priliku da bliže upoznaju bogatu srpsku kulturu, običaje i brojne znamenitosti ali i da na najbolji mogući način dožive poznato gostoprimstvo Beograđana, njihov vedar duh i naravno, nadaleko čuveni noćni život srpske prestonice.

Sa željom da našim evropskim kolegama omogućimo da upoznaju i dožive Beograd "iz prve ruke", organizacioni tim "Međunarodne studentske nedelje u Beogradu" raspisuje konkurs za volontere koji će trajati do 15. jula!

Zato, ako si:

                  student ili srednjoškolac,

                  živiš u Beogradu, imaš trenutno prebivalište u njemu ili ga jako dobro poznaješ,

                  poseduješ aktivno znanje engleskog jezika,

                  želiš da postaneš bogatiji za jedno nezaboravno iskustvo i puno novih prijateljstava,

popuni formular koji se nalazi na našem zvaničnom sajtu http://www.iswib.org/, do 15. jula ga pošalji na adresu volunteers@iswib.org i tako apliciraj za volontera na "Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu"!

Ne propusti priliku da postaneš deo ovog jedinstvenog događaja!

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu

Web: http://www.iswib.org/