Home [zabavnik] Foxov reality show vodi takmičare na Pepperse

Foxov reality show vodi takmičare na Pepperse

50
0

foxovrhcpKako agencija Beta izveštava televizija Fox od 28. maja počinje emitovanje novog reality showa Velika trka Indijanopolisa, čijih će deset najuspešnijih takmičara dobiti ulaznice za koncert Red Hot Chili Peppers u Inđiji 26. juna.Pod sloganom "Šta ste sve spremni da učinite da biste došli do karata za Pepperse?", Fox je najavio emisiju "punu obrta i tenzije", koju će jednom nedeljno voditi pop pevačica Cveta Majtanović.
Pet timova u prirodi i na urbanim terenima koristiće najrazličitija prevozna sredstva, svoje noge, čamce, traktore, terenska vozila i slično, da stignu do određene tačke i izbegnu eliminaciju. Tim koji stigne do konačnog odredišta prvi, dobija "Veliku nagradu Indjianopolisa", odnosno ulaznice i VIP ulaznice za koncert.
“Takmičari će se naći pred zadacima prilagođenim osobama kojima ne manjka adrenalina i spretnosti, a jedan od glavnih uslova za učešće biće odsustvo straha od visine”, kaže se u saopštenju televizije Fox. Potencijalni takmičari se mogu prijaviti u emisiju sms porukom ili pozivom na broj 0900 500 500, navodeći svoje ime i prezime i godinu rođenja.