[ youth.rs ]

Foxov reality show vodi takmičare na Pepperse

Kako agencija Beta izveštava televizija Fox od 28. maja počinje emitovanje novog reality showa Velika trka Indijanopolisa, čijih će deset najuspešnijih takmičara dobiti ulaznice za koncert Red Hot Chili Peppers u Inđiji 26. juna.Pod sloganom "Šta ste sve spremni da učinite da biste došli do karata za Pepperse?", Fox je najavio emisiju "punu obrta i tenzije", koju će jednom nedeljno voditi pop pevačica Cveta Majtanović.
Pet timova u prirodi i na urbanim terenima koristiće najrazličitija prevozna sredstva, svoje noge, čamce, traktore, terenska vozila i slično, da stignu do određene tačke i izbegnu eliminaciju. Tim koji stigne do konačnog odredišta prvi, dobija "Veliku nagradu Indjianopolisa", odnosno ulaznice i VIP ulaznice za koncert.
“Takmičari će se naći pred zadacima prilagođenim osobama kojima ne manjka adrenalina i spretnosti, a jedan od glavnih uslova za učešće biće odsustvo straha od visine”, kaže se u saopštenju televizije Fox. Potencijalni takmičari se mogu prijaviti u emisiju sms porukom ili pozivom na broj 0900 500 500, navodeći svoje ime i prezime i godinu rođenja.

Exit mobile version