Home [ mjuzik ] Nišville u kompletu za 3.000 dinara

Nišville u kompletu za 3.000 dinara

58
0

 15. maja, počinje pretprodaja ulaznica za XXVI izdanje Nišville jazz festivala koje će se od 13. do 16. avgusta održati u niškoj Tvrđavi. Cena jednog kompleta za sve četiri festivalske večeri (sa ukupno 24 sastava) iznosiće 3.000 dinara. Organizatori za ovogodišnje izdanje Nišvila najavljuju rigoroznu kontrolu ulaznica, kao i akreditacija, zbog velikog broja falsifikata uočenih prošle godine.

Ulaznice se mogu rezervisati na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com . ''Po ugledu na EXIT, i Nišville jazz festival će po isteku ovog pretprodajnog termina od 30 dana, povećati cenu kompleta. Zbog ograničenog broja mesta, ove godine najverovatnije neće biti prodavane pojedinačne karte, a takođe neće biti ni popusta za studente, jer je komplet ulaznica za Nišville i ovako jeftiniji od cene pojedinačnih karata za većinu koncerata u Srbiji, uz činjenicu da će po rejtingu učesnika, počev od Candy Dulfer na otvaranju, do petostrukog dobitnika nagrade Grammy Randy Breckera na zatvaranju, ovaj Nišville biti  najbolji do sada'' kaže direktor festivala Ivan Blagojević.

Festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova ponuditi mogućnost mini džez letovanja: „Četiri dana u Nišu i četiri noći u Nišvilu“ za 9.500 dinara, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u Studentskom domu kod tehničkih fakulteta, koji je i najbliži niškoj Tvrđavi.

Specijalni gost sastava Candy Dulfer na otvaranju Nišvila, 13. avgusta biće američki klavijaturista i pevač Chance Howard utemeljitelj sastava The Time i član benda New Power Generation legendarnog Princa. Chance je takođe veoma cenjen i kao producent velikog broja soul zvezda današnjice.

Izvor:Kontra