Home [treninzi] NET @KCIJA – Program za srednjoškolce

NET @KCIJA – Program za srednjoškolce

52
0

 Beogradska otvorena škola i informativni veb portal za srednjoškolce Mingl pozivaju sve srednjoškolce iz Srbije da se prijave na konkurs za učešće u programu Net @kcija!  Kroz jedinstveni spoj učenja u realnom i sajber svetu moći ćete da saznate kako da osnujete svoju omladinsku nevladinu organizaciju, pišete projekte i zakoračite na put realizacije svojih ideja, koje će pomoći rešavanju nekog problema ili doprineti boljem i interesantnijem životu mladih u vašem gradu.

Imaćete priliku da iskoristite nove tehnologije za učenje i steknete vredno iskustvo u jedinstvenom e-learning programu u Srbiji.

Iskusni treneri i predavači vodiće vas od osnova građanskog društva, preko omladinske politike u Srbiji i volonterizma, do toga kako da nađete novac za realizaciju ideja i upravljate svojom organizacijom.

Izabrane kandidate očekuje jednodnevna radionica u Beogradu u februaru 2009, a potom i dvomesečna onlajn obuka kroz rad na četu i forumu. Po završetku onlajn obuke za sve uspešne polaznike biće organizovan završni susret i dodela sertifikata.

U programu će učestvovati 24 srednjoškolca i srednjoškolke iz Srbije.

Organizatori pokrivaju troškove puta i boravka u Beogradu.

Za dodatne informacije o projektu možete nas nazvati na telefon: 011 3061341, ili nam pisati na adresu: netakcija@mingl.org

Prijavljivanje se vrši isključivo elektronskim putem! Prijavite se slanjem prijavnog formulara na adresu: netakcija@mingl.org do 29.1.2009. u 17:00.

Preuzmi prijavni formular

Izvor:Mingl