Home [ mjuzik ] Fusion Mutation

Fusion Mutation

53
0

 Nakon visemesecnih priprema, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo jedno novo i sasvim posebno izdanje na domacoj muzickoj sceni, kompilaciju Asino Elettronico presents: Various Artists – Fusion Mutation. U pitanju je inicijativa grupe mladih ljudi sa zeljom da uticu na promenu svesti o modernoj elektronskoj muzici van mainstream tokova, kao i da pomognu razvoju alternativne elektronske scene u Srbiji i regionu.

Ova kompilacija, izradjena u 100 promotivnih kopija u CD formatu (sa punim pakovanjem) ali dostupna i besplatno za download u mp3 formatu visokog kvaliteta, prvi je korak u udruzivanju novih srpskih talenata i prezentovanju nezanrovskog, originalnog pristupa stvaranju muzike.

Asino Elettronico je nova domaca etiketa (tacnije, netlabel) koja za cilj upravo ima prethodno spomenuto skretanje paznje na kreativan, drugaciji, jednom recju neobican pristup elektronskoj muzici na ovim prostorima. Trenutno, etiketa funkcionise kao neprofitna, neformalna organizacija i velike su sanse da ce tako ostati jos duzi vremenski period. Ipak, i kao takvi se trudimo da funkcionisemo sto je moguce profesionalnije – narocito kada je u pitanju kvalitet same muzike, kao i pratece estetike.

www.asino-elettronico.com