Home [ muviz ] Student iz Beograda kreira Cockta spot

Student iz Beograda kreira Cockta spot

50
0

 Kompanija „Cockta“ proglasila je pobednika takmičenja za najkreativniji strip koje je održano tokom oktobra. Nagrada za najbolji strip je prilika da pobednik snimi televizijski spot za „Cocktu“ koji će biti emitovan tokom reklamnih kampanja tokom 2009. godine.

Marko Radovanović, dvadesetsedmogodišnji Beograđanin, pobedio je na internet takmičenju za najkreativniji "Cockta" strip koji je tokom oktobra organizovan na sajtu www.cockta.rs

Prema njegovom stripu, napravljen je televizijski spot za "Cocktu" koji će biti emitovan tokom reklamnih kampanja iduće godine.

U okviru manifestacije „Noć reklamoždera“, u četvrtak 4. decembra, Marku Radovanoviću će biti uručena nagrada „Najkreativniji reklamožder“.

Na takmičenje u kreiranju stripova, koje se odvijalo pod sloganom „Nemoj da tripuješ, bolje da stripuješ“, prijavljeno je čak 7000 radova. Žiri koji je izabrao pobednika, nagradio je i dvadeset polufinalista i deset finalista: polufinalisti su dobili majice sa odštampanim stripom koji su oni osmislili a finalisti su, uz majice sa svojim stripom, dobili i "iPod Shuffle".

Izvor:b92