Home [treninzi] Simulacije intervjua za posao

Simulacije intervjua za posao

64
0

 Za studente i mlade diplomce koji kreću u pohod osvajanja radnog mesta Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata i Infostud organizuju: SIMULACIJE INTERVJUA ZA POSAO
Šta su simulacije intervjua za posao? Predstavnici Infostuda, sa višegodisnjim iskustvom u selekciji kandidata za posao, pokazaće kakve se osobine, znanja i veštine očekuju od kandidata koji traži posao za visokokvalifikovano radno mesto, kroz direktan razgovor i postavljanje pitanja koja buduće kandidate očekuju prilikom traženja posla.

Kako se može učestvovati?

Postoje dva načina:

   1. Učestvujte u simulaciji kao kandidat za posao – ovim putem ćete direktno dobiti iskustvo prolaska kroz simulirani intervju (uz napomenu da konkurs za tu poziciju nije stvaran, reč je samo o simulaciji) i na kraju intervjua ćete dobiti komentare o tome šta je bilo dobro u Vašem nastupu na intervjuu, a koje aspekte nastupa i odgovore bi trebalo da poboljšate.

   2. Posmatrajte simulaciju u publici – simulaciju možete posmatrati i u publici i time učiti na tuđim primerima.

Kada se održavaju simulacije?

Simulacije će se održati u petak, 28. novembra 2008. godine:
prva grupa od 11.00 do 12:30 časova
druga grupa od 12:30 do 14.00 časova,
u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, Dr Ilije Đuričića 3, Novi Sad. Rad je predviđen u malim grupama, a Vaše mesto možete rezervisati do srede 26. novembra 2008. godine na kontakte Centra za razvoj karijere i to:
telefonom: (021) 485 20 41 (od 8.00 do 14:30 casova) ili
putem emaila na: karijera@uns.ns.ac.yu.

Izvor: ostvaritesvojeideje.org