Home [ mjuzik ] Novi album sastava Darkwood Dub – ”Jedinstvo”

Novi album sastava Darkwood Dub – ”Jedinstvo”

49
0

 14. novembra će se u prodaji pojaviti dugo očekivani novi album sastava Darkwood Dub u izdanju muzičke produkcije B92. Sedmo studijsko izdanje benda pod nazivom ''Jedinstvo'' sadrži deset pesama snimljenih uživo u studiju Elektropionir u Beogradu za koje su finalni miks radili članovi grupe i Saša Janković u mobilnom studiju Oxygen Digital.

Prvi singl ''Ženeva'' je ekskluzivno dostupan za preslušavanje od 5. novembra na web portalu www.mtsmondo.com, dok će narednih dana uslediti premijera je na talasima Radija B92, sajtu www.b92.fm i na my space stranici benda www.myspace.com/darkwooddub .

Za novi vizuelni identitet benda pobrinuli su se Lana Vasiljević, autor omota albuma, Ivan Šijak, autor video spotova i fotografije za naslovnu stranu omota i Mirko Ilić, jedan od najpoznatijih dizajnera sa ovih prostora, koji je kreirao novi logotip benda. Od 14. novembra CD ''Jedinstvo'' će se naći u prodaji u svim boljim muzičkim prodavnicama u zemlji dok će se po promotivnoj ceni prodavati u B92 shopu u Makedonskoj ulici u Beogradu.

Izvor:Kontra