Home [njuz] ”Eunet” pripremio specijalnu ponudu za đake

”Eunet” pripremio specijalnu ponudu za đake

37
0

 Internet provajder ''Eunet'' ponudio je svim osnovcima i srednjoškolcima da u septembru neograničeno koriste internet ''Flat DialUp'' za samo 450 dinara. Povodom početka školske godine, ''Eunet'' je ovog puta za prvih 200 učenika koji u septembru budu koristili ''EunetAdsl'' servis pripremio vaučer od 1.100 dinara za kupovinu školskog pribora i knjiga u prodavnicama IPS-a.

''Eunet'' koji specijalnim ponudama tradicionalno obeležava početak školske godine nastavio je sa kampanjom podrške obrazovanju društva, posle uspešno završene letnje akcije "EUnet za 5", u kojoj su učenici imali mogućnost da koriste besplatan internet tokom raspusta.
"Trendovi u svetu pokazuju da se kroz sinergiju privrede i obrazovnih sistema postiže najveća korist za društvo. Koncept naše komunikacije sa obrazovanjem je upravo takav, da se kroz unapređenje informatičkog znanja doprinese razvoju informacionog društva, a to je preduslov za opšti progres'', izjavio je marketing menadžer Vladimir Stanković. On je istakao da ''Eunet'' posebno mlade prepoznaje kao glavnu pokretačku snagu napretka.

Izvor:24 sata