Home [ mjuzik ] Kelis premijerno u Srbiji

Kelis premijerno u Srbiji

37
0

 Muzički festival "Tuborg Green Beat” biće održan na terenima Košarkaškog kluba "Partizan" na Kalemegdanu 29. i 30. avgusta.
Ove godine na "Tuborg Green Beat" muzičkom dešavanju prve večeri, 29. avgusta nastupiće već dobro poznati sastav "Asian Dub Foundation", ali i mnogobrojna dobro poznata imena elektronske muzičke scene kao što su Saša, Stiv Lauler, Dejv Simen, Sendi Rivera, Skarlet Etien i Nil Kvigli.

Pripremite se za događaj, preslušajte Asian Dub Foundation na B92.fm

Druge večeri, 30. avgusta, na terenima košarkaškog kluba Partizan, premijerno nastupa njujorška hip hop i ritam i bluz umetnica Kelis. Pored nje publika će biti u prilici da čuje i nastup uživo sastava "The Cuban Brothers", ali i da uživa u di džej setovima Goldija, Satošija Tomija, Markusa Džejmsa i dua "Plump DJ’s".

Pripremite se za događaj, preslušajte Kelis na B92.fm

„Kalemegdanska tvrđava je mesto koje najbolje predstavlja istoriju i tradiciju Beograda, pa je iz tih razloga i najpogodnija i najlepša lokacija za održavanje festivala "Tuborg Green Beat" koji je u proteklim godinama postao tradicija mladih Beograđana“, izjavio je Aleksandar Radosavljević, generalni direktor kompanije "Carlsberg Srbija" i dodao da ova dvodnevna manifestacija obeležava kraj veoma aktivne letnje sezone "Tuborg Green" zabava.

Prodaja ulaznica počinje krajem jula meseca, a svi zainteresovani će biti u mogućnosti da kupe ili pojedinačne ulaznice ili komplete karata koji važe za oba dana. Cena pojedinačnih karata je 1.200 dinara, dok karta za oba dana košta 2.000 dinara. Prodajna mesta su Bilet servis, Mamut i kao sva prodajna mesta IPS prodavnica, Eventim i blagajna Arene, a karte se mogu poručiti i putem Interneta: www.biletservis.co.yu

Izvor:B92