Home [zabavnik] ETC: Pogodnosti za studente

ETC: Pogodnosti za studente

48
0

 Studentska organizacija "Izi trevl kard" promovisaće identifikacionu karticu koja studentima omogućava razne popuste. Tokom ovogodišnjeg upisa brucoša, koji će trajati do 15. jula, studentska organizacija "Izi trevl kard" (ETC) promovisaće karticu ETC na svim fakultetima i višim školama u Beogradu.

Na specijalnim pultovima koji su postavljeni na fakultetima i višim školama, budući studenti mogu da se informišu o svim pogodnostima koje nudi identifikaciona kartica ETC i da je dobiju po povoljnijim uslovima.

"Da bi studenti dobili ETC karticu, treba da ponesu indeks ili, ako nisu dobili indeks, potvrdu o upisu, zatim sličicu i 300 dinara. Karticu mogu da podignu odmah kod nas ili da uzmu prijavu, dođu kod nas u Predstavništvo, Lomina 5, bilo kada", kaže promoter kartice ETC Dejan Sretenović.

Kartica ETC je u upotrebi već sedam godina i koristi je više od 16.000 studenata. Ona omogućava popust do 50 odsto kod tri regionalne železnice, 10 do 75 odsto popusta pri putovanju autobusom, a tu su i popusti u školama računara i stranih jezika, jeftinije usluge Internet provajdera, pozorišne i bioskopske karte, kao i turistički aranžmani.

Od ove godine studenti koji poseduju karticu ETC biće u mogućnosti i da dobijaju informacije o poslovima koje nude omladinske zadruge. Studentima je, ipak, najinteresantniji popust na telekomunikacione usluge, zahvaljujući jedinstvenom ETC NET tarifnom profilu.

"Svi studenti mogu da uzmu od jedan do četiri broja na svoje ime. Jedina obaveza je mesečna pretplata od 30 dinara po svakom broju i studenti imaju mogućnost da razgovaraju za 0,99 dinara po minutu. Druga varijanta je 230 dinara i nazgovori su besplatni u ETC NET mreži. Svi razgovori tarifiraju se po sekundama i ne naplaćuje se uspostavljanje veze", kaže koordinatorka projekta ETC Danijela Šunjevarić.

ETC mogu dobiti svi studenti, bez obzira na status i godine, bilo da su na privatnim ili državnim fakultetima i višim školama. Godišnja članarina je 500 dinara, a studenti mogu uzeti karticu ETC u bilo koje doba godine.

Izvor:B92