Home [ mjuzik ] David Morales u Beogradu

David Morales u Beogradu

70
0

 Jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva ponovo će nastupiti u Beogradu i to u klubu Magacin 28. decembra. Ulaznice se već nalaze u pretprodaji po ceni od 1600 dinara. Morales je karijeru započeo 1989. godine kada je angažovan kao DJ u novom klubu nazvanom “Red Zone”

koji je zajedno sa njegovim prvim putovanjem u Britaniju uzrokovao fuziju britanskog zvuka sa uličnim zvukom New Yourk-a.

Ti mixevi nazvani su "Red Zone mixes" i odveli su Moralesa ravno u legendu underground zvuka. 1991. Morales producira svoju prvu ploču pod nazivom Morales And The Bad Yard Club "The Program" koja je izdao za Mercury Records 1993. Kao nastavak ovog upešnog izdanja sledi Bad Yard Club pesma nazvana "Wind Up Your Body" koja će brzo nakon izaći za Mercury Records.

{YouTubeVideo id=2b6Lu8eEVgE}

David je bio gost na MTV-evom šou "The Grind", za koji je radio i muziku. Nakon ovoga on nastavlja da nastupa po klubovima širom planete kao i da radi svoju emisiju "Morales At Midnight", na njujorškom radiju WKTU. Njegove producentske sposobnosti omogućile su mu rad sa umetnicima kao sto su Mariah Carey, Michael Jackson, Seal, Janet Jackson, Tina Turner, Jamiroquai, Luther Vandross, Whitney Houston, Spice Girls i Toni Braxton. 1997. nominovan je za Grammy Award kao producent pesme "Fantasy", Mariah Carey, dok je na svoj veliki hit 'Needin' You' dodao i vokal Juliet Roberts za novu verziju. Jednom rečju David Morales je autor sa hiljadu ideja I vizijom koja traje I koja ce jos dugo trajati.

Izvor:Kontra Magazin