Home [ mjuzik ] Počela prodaja ulaznica za koncert sastava Tokio Hotel

Počela prodaja ulaznica za koncert sastava Tokio Hotel

44
0

 U prodaji se nalaze ulaznice za koncert koji će namečki sastav Tokio hotel održati 29. marta 2008. u Beogradskoj areni. Tokio Hotel je do sada prodao preko 3 miliona albuma samo u Evropi, imaju četiri singla i dva albuma koji su bili na prvom mestu različitih top-lista. Koncert u pariskoj areni Bersi, zakazan za  9. mart 2008., rasprodali su za samo 25 minuta!

Grupa se na početku karijere zvala Devilish, ali su članovi benda potom promenili ime u Tokio Hotel, jer im je Tokio omiljeni grad, a najčešće borave u hotelima zbog brojnih turneja. Objavili su  dva albuma na nemačkom jeziku (Shrei i Zimmer 483), a ove godine i album na engleskom pod nazivom Scream (Room 483). Bend sačinjavaju blizanci Bil i Tom Kaulic (vokal i gitara), Georg Listing (bas gitara) i Gustav Šefer (bubnjevi).

Na nedavnoj dodeli evropskih MTV nagrada u Minhenu, gde su na sceni izveli hit Monsoon,  osvojili su nagradu Inter Act. Pored toga dobitnici su brojnih nagrada tinejdžerskih časopisa i televizijskih emisija, među kojima su: nagrade Viva Comet za najbolji bend i najbolji muzički spot, Bravo nagrada za najbolji rok bend, Echo nagrada za najbolji muzički spot i mnoge druge.

Posebno za ovu priliku, u želji da obezbede maksimalnu udobnost i bezbednost publike, Beogradska arena koja je i organizator koncerta, uvodi po prvi put specijalnu kategoriju ulaznica pod nazivom GOLDEN FAN RING. To je poseban prostor za 1000 najvernijih fanova sa zasebnim ulazom, šankom i toaletima, i što je najvažnije, nalazi se najbliže bini!  Ulaznice po ceni od 1600 do 3500 dinara biće u prodaji od petka 07. decembra na sledećim prodajnim mestima: blagajna Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Tuckwood Cineplex, Card Service, IPS, Mamut Store.

Zbog očekivano velikog interesovanja karte se mogu rezervisati putem telefona 011/ 220 20 50 ili 011/ 220 20 60. S obzirom da se  očekuje publika mlađeg uzrasta, na koncertu neće biti dozvoljeno unošenje i prodaja alkoholnih pića. Deci do 12 godina omogućen je ulazak samo u pratnji odrasle osobe. Ulaznice po ceni od 1600 do 3500 dinara možete kupiti ovde >>> a plaćanje je moguće Visa i Master karticama.

{YouTubeVideo id=ZC2qJhMpu-8}

Izvor: Kontra Magazin