Home [njuz] Borimo se zajedno

Borimo se zajedno

40
0

 Zdravstveno potporno udruženje studenata Beograda i ove godine u okviru svog projekta edukacije studenata na temu prevencije HIV-a/SIDE, organizuje po četvrti put za redom manifestaciju ''Borimo se zajedno'' u Studentskom kulturnom centru, u nedelju, 02. decembra.

Na manifestaciji će ove godine uživo nastupati poznati beogradski bend Night Shift, i dva beogradska DJ-a: Bokee /Kinetic Vibe/ i Goran Petrović /Oneway/. Ove godine očekujemo izuzetno kvalitetno ozvučenje i rasvetu uz veliki broj specijalnih efekata, kao i nekoliko animatorki.

Na samoj manifestaciji će biti veliki broj vršnjačkih edukatora koji će putem edukativnih brošura i igara savetovati studente, deliti besplatan edukativni materijal i prezervative.

Ulaz na manifestaciju će i ove godine biti besplatan za sve one koji dođu sa indeksom i plaćenom članarinom ZPU-a za ovu školsku godinu. Studenti koji dođu samo sa indeksom, platiće ulaz 200 dinara, a na poklon će dobiti članarinu ZPU-a za školsku 2007/08 godinu. Za sve ostale ulaz na manifestaciju košta 200 dinara.

Napominjemo da 03. decembra, prestaje promotivni period visine članarine ZPU-a u iznosu od 280 dinara, i da članarina od ponedeljka, 03. decembra, iznosi 500 dinara, tako da je manifestacija ''Borimo se zajedno'' savršena prilika da članarinu dobijete po promotivnoj ceni, a pritom da uživate u bogatom i kvalitetnom  muzičkom programu.

Sve informacije u vezi sa manifestacijom možete dobiti preko našeg info telefona: 011/26 88 994.