Home [akcija] START FESTIVAL – URBANA PASTORALA – PRVI MUZIČKI FESTIVAL U PRELEPOM AMBIJENTU...

START FESTIVAL – URBANA PASTORALA – PRVI MUZIČKI FESTIVAL U PRELEPOM AMBIJENTU BORKOVCA

119
0

Od 17. do 19. juna održaće se prvi po redu Start festival u izletištu Borkovac, nadomak Rume. Na samom podnožju Fruške Gore, ušuškanoj atmosferi, blizini borova i Borkovačkog jezera posetioci i obožavaoci prirode imaće priliku da tokom tri dana trajanja festivala  čuju 15 izvođača iz Srbije i regiona i upoznaju se sa lepotama sremskog okruga i opštine Ruma. U vremenu masovne kulture i organizacije velikih događaja karakter festivala će biti usmeren na stvaranje osećaja intimnosti, komfornosti i neposrednosti pomešanog sa vrhunskim kvalitetom u svim aspektima koji jedan muzički događaj podrazumeva. 

Posetioci će imati prilike da uživaju u hitovima Vasila Hadžimanova, Eyesburna, Kolje, Vampira, Let 3 i mnogih drugih.

Line up

Vrhunski muzički događaj

Osnovna ideja festivala je da pruži vrhunsko muzičko iskustvo u prirodnom okruženju. Cilj nam je da okupimo i predstavimo istaknute bendove i autore iz Srbije i regiona ali i da promovišemo rad mladih i kvalitetnih bendova iz Srbije. 

Iskustvo u prirodi – pastorala reč je o dramskom obliku čiji se zaplet odvija u idiličnom ambijentu, gde pastiri i pastirice slave ljubav, život i prirodu, daleko od gradskog života.

Cilj Start festivala je upravo to – slavimo ljubav, muziku i prirodu, daleko od gradskog života.

O lokaciji

Start festival će biti organizovan u šumi pokraj Borkovačkog jezera koji se nalazi u opštini Ruma. Na manje od sat vremena vožnje nalaze se Beograd, Novi Sad, Šabac, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Inđija, Šid… Kroz Rumu prolazi Auto put Beograd – Zagreb, a ukoliko neko voli drugačiji vid prevoza možete doći i vozom budući da kroz Rumu prolazi međunarodna pruga Beograd – Zagreb – Ljubljana, ili avionom jer je aerodrom udaljen svega 40km. Kada nista na festivalu možete obići i brojne turističke znametinosti u okolini. Ruma se nalazi na 14km od banje Vrdnik kao i svih manastira i vinarija Fruške Gore. U okolini Rume  se nalazi 6 jezera.

Karte možete kupiti u okviru prodajne mreže tickets.rs po promotivnoj ceni od 2500 za sva tri dana festivala, odnosno dnevnu kartu po ceni od 1000 dinara do 20. maja 2022. godine.