Međunarodna studentska nedelja u Beogradu – ISWiB 2021

0

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu(InternationalStudent Week in Belgrade -ISWiB) je internacionalni festival koji već dugi nizgodina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta, a održava se u Beogradu od 6. do 13. avgusta 2021. godine.

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Ove godine slavimo 14. godinu postojanja i pod sloganom „#IAppreciateMe“ studenti će moćida učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, start ap i druge. Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje, i time postanu najbolja verzija sebe. Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnostu poznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje. Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici.

Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na našem sajtu http://www.iswib.org ili na našoj Fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/iswib kao i na našim instagram profilima @iswib_ i @sot_org

Proces prijave sadrži dva koraka:
1. korak: popunjavanje online formulara koji možeš naći ovde https://iswib.org/application/

2. korak: online intervju

Uslovi za učestvovanje:
1. Učesnik/ca treba da bude student ili diplomac kojije nedavno diplomirao.
2. Učesnik/ca mora da ima između 18 i 30 godina.
3. Učesnik/ca mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara +online intervju).
4. Neophodno je da učesniku/učesnici nije potrebna viza za ulazak u zemlju (za strane učesnike/učesnice)

Troškovi učešća: Domaći studenti plaćaju troškove učešća u iznosu od 20€. U cenu participacije uključeni su sertifikat, majica i sav potreban materijal za radionice. Za studente izinostranstva troškovi učešća iznose 150€. Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća kao i studenti iz inostranstva. Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora. Prijave su otvorene do 4. aprila 2021. godine u 23:59h.

Postani i ti deo internacionalne ISWiB porodice!

Previous articlePobunjeno čitam
Next articleZum Kafica – 45 minuta o povratnoj informaciji