Home [njuz] Pobunjeno čitam

Pobunjeno čitam

43
0

Ukoliko ste u izolaciji ili radite od kuće i nedostaje vam druženje sa ljudima, evo sjajne prilike da lepše provedete svoje slobodno vreme.

👉 Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Pobunjene čitateljke pokreću novi projekat Pobunjeno čitam: za sve od 15 do 115 na portalu Bookvica.net.

Čitalački klub je onlajn kulturni događaj koji će svima nama, ljubiteljkama književnosti, pomoći da se okupimo, jedne druge motivišemo da čitamo, ali i da imamo strastvene diskusije o odabranim knjigama. Pored međugeneracijske povezanosti, saradnje i solidarnosti, čitalački klub ima za cilj povezivanje žena različitih životnih iskustava, da im pruži mogućnost saradnje i druženja, odnosno dve aktivnosti koje su izuzetno ugrožene zbog pandemijskih okolnosti.

Ovaj je poziv namenjen učesnicama svih godišta: mlađe (od 15 do 25 godina), srednje (od 25 do 50) i starije generacije (50+). Učesnice će se sastajati na onlajn čitalačkom klubu kreativnog čitanja savremene književnosti koju pišu autorke, a svaka učesnica će dobiti po 6 knjiga o kojima ćemo zajedno diskutovati. Nakon upoznavanja na klubovima, snimaćemo podkaste u kojima će učesnice klubova dobiti priliku da se i njihov glas čuje u etru, i da svoja lična i lokalna iskustva povežu sa pročitanim delima.

❓Za prijave i sve dodatne informacije posetite  http://bookvica.net ili pošaljite mejl na pobunjenecitateljke@gmail.com.