Home [ mjuzik ] Novi video i ostale akcije Disciplin A Kitschme

Novi video i ostale akcije Disciplin A Kitschme

42
0

disciplinaDrugi spot sa novog albuma popularne beogradske grupe Disciplin A Kitschme 'Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?' je snimljen za pesmu 'Neko mora to da spreči'. Režiju i montažu spota je uradio lider grupe Koja, snimatelj je Tomo Vukadinović, a spot je sniman na par lokacija:

u legendarnom beogradskom klubu «Akademija», zatim dvorištu SKC-a, kao i kafe bar-u «Leut» u Herceg Novom.

Posle 15-ak ovogodišnjih koncerata po celoj regiji (Beograd, Ljubljana, Celje, Kopar, Dubrovnik, Pula, Sarajevo, Niš, Paraćin, Herceg Novi…), Disciplina uskoro preduzima novu akciju, zasada samo u Zagrebu i Beogradu, pod imenom 'Dani Discipline' .Akcija se sastoji od izložbe Kojinih dizajna za omote i plakate grupe kroz decenije (naslovljenu «Iluzija KOJA prija») i koncerta Disciplin A Kitschme, kao definitivne promocije novog albuma.

Dani Discipline u Zagrebu startuju koncertom 3.novembra u Tvornici, dok je otvaranje izložbe «Iluzija KOJA prija» dva dana kasnije, 5.novembra u Močvari, takođe poznatom zagrebačkom klubu.

Dani Discipline u Beogradu započinju otvaranjem izložbe 29. novembra u većini prostora i galerija SKC-a,  dok je koncert 7.decembra u velikoj sali SKC-a.

Posle nastupa na letošnjem Sziget festivalu 11. avgusta, Disciplina svira ponovo i u Mađarskoj – 29. decembra u Budimpešti, u poznatom peštanskom klubu na brodu, A38 Ship, (zajedno sa Darkwood Dub-om), u sklopu manifestacije «My City Belgrade» u organizaciji Doma Omladine Beograd.

{YouTubeVideo id=CGY8CIfV4Vc}