Home [ volontiranje ] #UMPSONLINE PRAKSA: GRAFIČKI DIZAJNER I COPYWRITER

#UMPSONLINE PRAKSA: GRAFIČKI DIZAJNER I COPYWRITER

358
0

Srpski privrednici, naročito mladi preduzetnici, trenutno se nalaze u veoma izazovnoj situaciji prilagođavanja svog poslovanja vanrednom stanju u zemlji. Rad od kuće i više vremena za edukaciju, umrežavanje i deljenje ideja daje nam priliku da sarađujemo na potpuno novi način i naučimo veštine poput online poslovanja, brzog adaptiranja i kreativnog pristupa redovnim aktivnostima.

Naš koordinacioni tim će u narednom periodu redovne UMPS aktivnosti sprovoditi putem interneta, a našem timu potrebno je pojačanje.

Udruženje mladih privrednika Srbije u potrazi je za novim praktikantima za pozicije grafičkog dizajnera i copywriter-a, koji bi postali deo tima sačinjenog od mladih motivisanih ljudi koji žele da pomognu razvoju preduzetništva u Srbiji i kreiranju bolje poslovne klime.

Konkurs za poziciju GRAFIČKI DIZAJNER

UMPS timu potrebna je kreativna mlada osoba koja bi posvećeno radila na pronalaženju grafičkih rešenja za društvene mreže Udruženja i kreiranju vizuelnog izgleda promotivnih materijala i prezentacija, prateći već prepoznatljiv izgrađeni identitet UMPS-a.

Za poziciju grafičkog dizajnera tražimo:

– mladu motivisanu osobu, starosti između 18 i 30 godina, koja pokazuje interesovanje za oblasti preduzetništva i neformalnog obrazovanja,

– prethodno iskustvo rada na sličnoj poziciji je poželjno, ali nije neophodno.

Zainteresovani kandidati mogu svoj CV i portfolio svojih prethodnih radova poslati na e-mail adresu uspesnamreza@umps.rs do 31.03. u 23:59.

Konkurs za poziciju COPYWRITER

UMPS tim traga za osobom koja bi radila na pripremanju tekstualnog sadržaja za website i objave na društvenim mrežama. Pored različitih izveštaja sa naših aktivnosti, UMPSonline copywriter radio bi i na pripremi blogova na teme iz oblasti preduzetništva i saradnji sa medijskim partnerima. Zajedno sa koordinacionim timom, praktikant bi učestvovao i u kreiranju marketinških kampanja.

Za poziciju copywriter-a tražimo:

– mladu motivisanu osobu, starosti između 18 i 30 godina, koja pokazuje interesovanje za oblasti preduzetništva i edukacije,

– prethodno iskustvo rada na sličnoj poziciji je poželjno, ali nije neophodno.

Zainteresovani kandidati mogu svoj CV i autorski tekst (ukoliko kandidat nema već postojeći autoski tekst može napisati tekst na temu iz oblasti preduzetništva, dužine do 500 reči) poslati na e-mail adresu uspesnamreza@umps.rs do 31.03. u 23:59.

Radujemo se vašim prijavama!