Home [treninzi] POZIV-omladinska razmena u Francuskoj

POZIV-omladinska razmena u Francuskoj

141
0

Međunarodna omladinska raѕmena pod nazivom “PLASTIC IS NoT FANTASTIC” će se održati u periodu od 13-25 aprila u Francuskoj, Amiens i podrazumeva plaćene troškove smeštaja, ishrane i aktivnosti samog programa, dok učesnici plaćaju troškove puta za koje imaju pravo na povraćaj u iznosu od 275 e. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na razmeni).

Takođe, lider grupe će otići na pripremni sastanak 28. i 29.og marta u mesto održavanja razemene, gde će troškovi puta, hrane i smeštaja biti pokriveni.

Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (nakon što budete selektovani poslaćemo vam detalje računa). Aktivni kamp lideri i organizatori volonterskih kampova su oslobođeni ove participacije.

Uzmite u obzir da sami plaćate povratnu kartu za put na razmenu, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata. To može potrajati i nekoliko meseci.

Više informacija o treningu možete pronaći ovde –  Call for participants – plastic is not fantastic

Pročitajte pažljivo Opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu. Ukoliko vas odaberemo da učestvujete na treningu, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ukoliko ste iz Beograda, u kancelariji Mladih istraživača Srbije, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.

Na ovz razmenu možete da se prijavite popunjvanjem onlajn formulara Application form Plastic is not fantastic-SRB i slanjem na marija@mis.org.rs.

Rok za prijavljivanje je petak, 13. mart do 23:59 časova.

Za dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na marija@mis.org.rs.