Home [zabavnik] Besplatne Halo kartice za brucoše

Besplatne Halo kartice za brucoše

53
0

sample_1.gifPreduzeće za telekomunikacije Telekom Srbija a.d. pokreće kampanju u okviru koje će se studentima – brucošima Univerziteta u Beogradu bez plaćanja naknade dodeliti po jedna telefonska kartica iz postojeće ponude.Navedena kampanja će se sprovesti u saradnji sa dnevnim listom „24 časa“, koji će u izdanjima od 15. i 16. oktobra objaviti reklamni kupon, na osnovu kojeg će studenti – brucoši, uz dokaz svog statusa na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu, ostvariti pravo na telefonsku karticu bez naknade,

U okviru pomenute kampanje Telekoma Srbija, studenti – brucoši Univerziteta u Beogradu stiču pravo na jednu telefonsku karticu po sopstvenom izboru, pod uslovom da korisničkom servisu Telekoma dostave na uvid indeks, kao dokaz svog statusa na jednom od Fakulteta BU, kao i reklamni kupon, koji će biti objavljen u izdanjima dnevnog lista „24 sata“ od 15. i 16. oktobra 2007. godine.

U cilju realizacije navedene eksperimentalno – promotivne kampanje, Telekom Srbija će obezbediti po 1000 primeraka sledećih telefonskih kartica:

– Prepaid calling kartica kojom se omogućava ostvarivanje fiksnog telefonskog saobraćaja prema fiksnim mrežama Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegocine, Slovenije (Halo Plus Ex YU kartica)
– Prepaid calling kartica kojom se omogućava ostvarivanje fiksnog telefonskog saobraćaja prema fiksnim mrežama Mađarske, Francuske, Italije, Grčke, Švajcarske, Austrije, Velike Britanije, Nemačke i Švedske (Halo Plus Evropa kartica)
– Prepaid calling kartica kojom se omogućava ostvarivanje fiksnog telefonskog saobraćaja prema fiksnim i mobilnim mrežama SAD, Kanade i Australije (Halo Plus Amerika kartica)
– Halo kartica sa prodajnom cenom od 300,00 dinara.