Home [akcija] Omladinska konferencija „Mladi za održivi razvoj“

Omladinska konferencija „Mladi za održivi razvoj“

107
0

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije zajedno sa partnerima:Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade, Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR i  Krovnom organizacijom mladih Srbije  organizuje omladinsku konferenciju pod nazivom „Mladi za održivi razvoj“, koja će se održati 24. decembra 2019. godine u Klubu poslanika (Tolstojeva 1, Beograd).

Događaju će prethoditi četvorodnevni Susreti mladih Republike Srpske i Republike Srbije. Na završnoj konferenciji u Beogradu biće prezentovani rezultati radionica kao i paneli u vezi sa strateškim okvirom omladinske politike, regionalnim inicijativama, prostorima za mlade i razvojem kritičkog mišljenja kroz . 

Detaljna agenda programa nalazi se OVDE.

Prijave za učešće u programu konferencije podnose se putem online upitnika OVDE, a rok za prijavu je četvrtak 19. decembar 2019. godine. Prijavljeni učesnici o rezultatima selekcije će biti obavešteni 20. decembra 2019. godine.

Učesnici/e programa „Susreti mladih“ ne moraju da se prijavljuju za učešće na konferenciji, jer se njihovo prisustvo podrazumeva.