Home [treninzi] PlayUK 2020: Radionice

PlayUK 2020: Radionice

141
0

UKOLIKO STE KREATIVAC KOJI SE BAVI GEJMINGOM I ŽELITE DA UNAPREDITE SVOJE VEŠTINE, NE PROPUSTITE PLAYUK FESTIVAL!

PlayUK festival koji će se odigrati između 20. i 26. januara 2020. godine u Beogradu, nudi jedinstvenu priliku da besplatno prisustvujete radionicama i masterclass-ovima vodećih indie britanskih studija i profesionalaca. Razvijajte svoje veštine u narativnom dizajnu, UI/UX, artu, programiranju i mnogim drugim oblastima, saznajte o najnovijim trendovima u gejmingu u Velikoj Britaniji i upoznajte kolege iz regiona.

British Council u saradnji sa Nordeus Hub-om i SGA (Asocijacija industrije video igara Srbije) poziva developere, digitalne umetnike i sve druge kreativce da se priključe PlayUK 2020. Prijavite se i provedite kreativnu nedelju (20 – 25. januara) u Nordeus Hub-u u Beogradu gde ćemo zajedno unaprediti vaše projekte!

***

PlayUK je platforma British Council-a koja ima za cilj da podrži kreativnost u digitalnom svetu, ponudi pristup novim veštinama i znanju kao i da kreira i ojačava interakciju umetnosti i tehnologije. Kroz stvaranje veza između umetnosti i IT sektora, kroz povezivanje profesionalaca iz Velike Britanije I zemalja zapadnog Balkana, ovaj program se bavi temama kao što su programiranje, gejming, virtualna stvarnost (VR), proširena stvarnost (AR), animacija, interaktivni sadržaj i narativni dizajn.