Home [njuz] BESPLATNO U BARSELONIN KAMP – Za sve mlade fudbalere, ovo je...

BESPLATNO U BARSELONIN KAMP – Za sve mlade fudbalere, ovo je prava stvar za vas!

80
0

FCBNova sportska društvena mreža Playerhunter stupila je u saradnju sa predstavnicima zvaničnog Barseloninog kampa i tim povodom obezbedila svojim korisnicima besplatna mesta u kampu. Priliku da se za ova mesta prijave imaće svi mladi fudbaleri registrovani na ovoj mreži.

 

Playerhunter je ušao u saradnju na projektu FCBEscola kampa u Beogradu i postao njihov digitalni pokrovitelj. Kamp će biti održan u periodu od 26. do 30 juna u Beogradu, na stadionu FK Zemun. Ovim će biti pružena prilika svim dečacima i devojčicama, uzrasta 5-17 godina da steknu znanja i usavrše svoje veštine pod budnim okom najboljih Barseloninih trenera. „Ovo je velika prilika za sve mlade talente koji žele da uspeju i izgrade svoju karijeru u ovom sportu. Playerhunter se zalaže za povećanje vidljivosti upravo igrača nižih liga, koji nemaju uslove i mogućnosti da drugačije budu viđeni. Želja nam je da im pomognemo na tom njihovom putu i pružimo priliku na kampovima poput ovog. Uskoro ćemo imati i lansiranje nove redizajnirane platforme, koja će verujem na još lakši i brži način pomoći svojim korisnicima da dođu do mogućeg angažmana“, rekla je Snežana Tučev, iz marketing tima Playerhutera.

FCBEscola kampovi se održavaju pod nadzorom FCBEscole koja šalje svoje trenere kako bi direktno polaznicima kampa preneli metodologiju čuvene FC Barcelonine omladinske škole i kroz treninge naglasili vrednosti koje promoviše FC Barcelona. FCBESCOLA kamp Beograd 2017 jedinstveni je projekt FC Barcelone gde će deca (dečaci i devojčice) trenirati 5 dana uz najbolje stručne i tehnički naprednije treninge pod vođstvom FC Barcelona trenera. Osnovni cilj kampa je razviti i poboljšati tehničke i taktičke osnove igre, kako pojedinca, tako i grupe.

Playerhunter je srpsko-austrijski tech startup, koji je izabran u top 50 najinovativnijih spotskih brendova na svetu, a koji predstavlja besplatnu sportsku platformu, odnosno društvanu mrežu za regrutovanje koja omogućava sportistima, klubovima, menadžerima i skautima da se povežu i ostvare saradnju. Digitalizacijom staromodnog sistema tranfera, ova platforma omogućava sportistima da predstave svoj talenat i sposobnosti putem CV-ja, video materijala i statistika, dok menadžerima i skautima pruža mogućnost otkrivanja upravo onakvih igrača kakvi im trebaju.

Više informacija, kao i prijave za besplatna mesta u FCBescola kampu, možete pronaći na www.playerhunter.com