Home [akcija] Dijalozi sa Braćom Burazerima

Dijalozi sa Braćom Burazerima

60
0

 

poster braca burazeriNikola i Nenad Radojčić, poznatiji kao Braća Burazeri i lica iza brenda „Dechko Tzar“, pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u četvrtak, 23.februara u kafe-knjižari „Topolska Osamnaest“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o tome kako su postali uspešni preduzetnici, iako ne razmišljaju na preduzetnički način, kako je jedna od njihovih kolekcija postala zvaničan beogradski suvenir i kakva im saradnja sa fabrikama i drugim dizajnerima u Srbiji.

 

 

NikolaINenadRadojčić, odnosno Braća Burazeri, su lica iza brenda „Dechkotzar”, kojijenastaokaoserijamajicazabendRedZmaja 2001. godinekaoidejadaseuSrbijipokrenepravilokalnit-shirtbrend. SpecijalnodizajniranemajiceizkolekcijeDechkoTzarzaBeogradsuizvaničanbeogradskisuvenir.

 

http://www.bracaburazeri.com/

 

http://www.dechkotzar.com/

 

__________________________

 

Dijalozipredstavljajuciklusneformalnihrazgovorasaciljemdeljenjakakouspeha, takoineuspeha, radipodizanjasvestioznačajuneformalnogobrazovanjailičnograzvoja. Jedanputmesečno, diskusijevodeuspešnipredstavniciraznihoblasti, kao štosuumetnost, kultura, medijiilitehnologija.

OvajdogađajorganizujeGradskaGerilauzpodrškuGoethe-InstitutauBeogradu.

 

www.cityguerilla.org

 

https://www.facebook.com/dijalozi/

 

https://www.facebook.com/gradskagerila/