Home [treninzi] Konkurs za XIX generaciju BCBP stažista

Konkurs za XIX generaciju BCBP stažista

48
0

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XIX generacije stažista i stažistkinja. Program stažiranja traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja.

 

Rok za prijavu je 18. januar

Nova generacija stažista BCBP će od februara do jula 2016. kroz seminare saznati više o istraživačkim tehnikama, a učešćem u organizaciji stručnih događaja bolje upoznati bezbednosnu zajednicu u Srbiji i regionu. Tokom stažiranja polaznici će se usavršavati i u predstavljanju nalaza istraživanja, uz podršku mentora imaće priliku da napišu istraživački rad, a najbolji će biti objavljeni na sajtu BCBP. 

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoju prijavu do 18. januara 2016. godine na adresu: office@bezbednost.org sa naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA STAŽISTU/KINJU”.

Potrebna dokumentacija:

  1. biografija, ne duža od 3 strane; 
  2. motivaciono pismo, u kom ćete navesti: a) razloge zbog kojih konkurišete za praksu u BCBP, b) koliko vremena nedeljno ćete moći da odvojite za stažiranje; c) zašto mislite da bi baš Vas trebalo da izaberemo; d) temu/oblast koja vas posebno zanima u skladu sa BCBP interesovanjima.
  3. primerak ili deo ranije napisanog rada (seminarski, diplomski, istraživanje, analiza, esej i slično), ne duži od 5 strana.

Više pojedinosti o programu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći u PDF dokumentu ispod ili na ovom linku.