Home [njuz] Dan koledža

Dan koledža

58
0

Međunarodni akademski centar će i ove godine organizovati Dan koledža, manifestaciju koja ima za cilj da omogući direktnu komunikaciju i razmenu iskustava između trenutnih i nekadašnjih studenata koledža i univerziteta u Americi i budućih studenata i njihovih roditelja.

Dan koledža organizujemo u nedelju, 22. novembra 2015. godine, od 16 do 19 časova u beogradskom Hotelu Falkensteiner (Bulevar Mihaila Pupina 10K, Novi Beograd). Manifestaciju će otvoriti predstavnici Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Ko će sve biti predstavljen na Danu koledža? Između ostalih, saznaćete više o sledećim koledžima i univerzitetima: Green Mountain College, Harvard University, Columbia University, University of Illinois, Westminster College Missouri, Ohio State University, Penn State University, Loyola University College of Law, Colorado State University, Stony Brook University, City University of New York, Davidson College i drugi. Na manifestaciji će biti i predstavnici Ambasade Sjedinjenih Država u Beogradu, kao i Fulbrajt stipendisti i članovi Harvard kluba u Srbiji.

Za sve informacije o događaju pozovite nas telefonom (011/334 9639 i 011/334 9638) ili pošaljite e-mail na office@iacbg.org.

Događaj je besplatan. Prijava nije obavezna, ali će Vam Centar biti veoma zahvalan ako najavite dolazak popunjavanjem formulara na stranici http://goo.gl/forms/pUWXRGa51R . Poslaćemo Vam više detalja o koledžima i univerzitetima koji će biti predstavljeni na Danu koledža, podsetiti Vas na događaj i još više unaprediti našu anonimnu statistiku koja nam pomaže da Vas još bolje obaveštavamo o ovakvim i sličnim događajima.

Kako je Dan koledža izgledao prošle godine, pogledajte na stranicama na društvenim mrežama Facebook.