Home [konkursi] Konkurs za „Evropsku školu debate“

Konkurs za „Evropsku školu debate“

65
0

Informacioni centar Evropske unije u saradnji sa Otvorenom komunikacijom raspisuje konkurs za drugu generaciju polaznika “Evropske škole debate”.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci na redovnom školovanju.

 

Od kraja novembra do početka februara, jednom nedeljno polaznici škole će u prostorijama EU info centra pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama kao i procesu EU integracija.

Predavači će biti članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata koji su specijalizovani za teme u vezi sa Evropskom unijom i profesionalno se ovim temama bave na svakodnevnoj osnovi, kao i treneri debatnih veština.

Nakon odslušanih radionica, polaznici škole će učestvovati u javnim debatama u organizaciji EU info centra širom Srbije.

Ohrabrujemo srednjoškolce iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate. Troškovi putovanja za đake iz unutrašnjosti biće plaćeni.

Konkurs je otvoren do 13.11.2015. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/pfoYLE.

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja kojom će odobriti učešće na programu.

Ukoliko imate bilo koje pitanje u vezi sa školom pišite nam na: info@euinfo.rs.