Home [ volontiranje ] Konkurs za dodelu godišnje volonterske nagrade – regionalni volonterski centar – Pančevo

Konkurs za dodelu godišnje volonterske nagrade – regionalni volonterski centar – Pančevo

100
0

Povodom Međunarodnog dana volontera 5. decembra 2015. godine , Regionalni volonterski centar – Pančevo raspisuje

KONKURS ZA DODELU GODIŠNJE VOLONTERSKE NAGRADE

 


Volontersku nagradu dodeljuje Regionalni volonterski centar – Pančevo uz podršku Počasnog žirija koji čine ugledni pojedinci iz zajednice, čija će uloga biti da izvrše selekciju kandidata i donesu odluku o nagradama. Regionalni volonterski centar – Pančevo poziva udruženja, ustanove i institucije da predlože kandidate za dodelu godišnjih volonterskih nagrada za područje Južnog Banata u sledećim kategorijama:

1. Nagrada za NajVolontera/ku (prijavni formular – https://drive.google.com/file/d/0B8fQXw8WVrX1WldCUC15ZEphd1E/view?usp=sharing)
Dodeljuje se pojedincima, koji su volonterskim radom doprineli delovanju za opšte dobro na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2014. godine do 1. novembra 2015. godine. NajVolontera/ku mogu predložiti neprofitne organizacije (udruženja, fondacije, ustanove ili institucije sa teritorije Južnog Banata).

2. Nagrada za NajVolontersku akciju (prijavni formular – https://drive.google.com/file/d/0B8fQXw8WVrX1LVRvc29XVXpvemM/view?usp=sharing)
Dodeljuje se udruženjima, neformalnim grupama, koje su realizovale volontersku akciju na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2014. godine do 1. novembra 2015. godine. Volonterske aktivnosti mogu da budu iz sledećih oblasti: Prevencija zavisnosti, Socijalne aktivnosti za decu i mlade, Briga o starijima, Kultura i umetnost, Zaštita okoline, Zaštita i zbrinjavanje životinja, Briga o siromašnima.

Konkurs je otvoren do 20. novembra 2015. godine, kriterijumi za dodelu nagrada nalaze se na sledećem linku:http://bit.ly/kriterijumi. Nagrade će biti uručene na „Sajmu volontera i organizatora volontiranja“,koji će se održati u dvorani „Apolo“ u Pančevu, 5. decembra 2015. godine.

Prijave slati do 20. novembra na e-mail office@rvc.rs .
Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom možete se obratiti Denizu Hotiju na telefon: +381 65 33 51 557 ili putem elektronske pošte denizht@hotmail.rs.

Prijave se mogu slati poštom, e-mailom ili dostaviti lično na adresu.Svetoga Save 10, 26000,Pančevo.

Nagrada za Najvolontersku akciju prošle godine otišla je u ruke Planinarskom društvu “Jelenak” za ekološko – sportsku volontersku akciju “U bojama ruja” , dok je nagrada za Najvolontera pripala Marku Ivoševiću koga je nominovalo udruženje građana – odred izviđača Nadel iz Starčeva.