Home [treninzi] “Eko-kliker” – besplatne radionice

“Eko-kliker” – besplatne radionice

49
0

Ukoliko ste srednjoškolac/srednjoškolka koja traži super priliku da nauči nešto više o tematice kojom se bavi angažovana fotografija, ukoliko voliš da fotkaš po gradu i Beograd vidiš kao svoju inspiraciju na svakom mestu u gradu, a pri tome si posvećen i očuvanju i unapređenju životne sredine ali bi i da budeš aktivan u svojoj lokalnoj zajednici i doprineseš joj pozitivnim promenama, Ekoklik(er) radionice su super preporuka za tebe i tvoje društvo.

“Eko-kliker” su besplatne radionice koje se održavaju u okviru projekta “1,2,3, zeleni smo svi!” podržanog od strane Balkans Let’s Get Up! organizacije i lokalnih partnera. Radionice pripremaju studenti koji su baš kao i vi uvideli potrebu za promenama u njihovim lokalnim zajednicama. A svi zainteresovani srednjoškolci sa teritorije Beograda moći će da se prijave. Kao što je već rečeno, radionice će se baviti temom angažovane fotografije, ekologije i volonterizma. Mi smatramo da naš Beograd može da bude još lepši i pored toga što je već sada dovoljno lep. Isto tako mislimo da mladi ljudi, a srednjoškolci kao njihov sastavni deo, mogu da doprinesu pozitivnim promenama u našem društvu. Kada to primenite na naš Beograd, smatramo da ga možemo učiniti još lepšim. Naše radionice su prvi korak ka toj avanturi. I nisu nam potrebne velike investicije i ulaganja. Potrebni su nam motivisani i aktivni građani!

Radionice će se održati tokom dva vikenda u septembru i oktobru (26 i 27 septembra i 3 i 4 oktobra). Mesto održavanja je splav Arkabarka na Ušću. Broj učesnika je ograničen pa vas zbog toga molimo da svoje učešće obavezno najavite putem aplikacije.

Čekamo vas da se prijavite i već znamo da će druženje sa vama biti deo jedne nezaborvne priče!

Kako biste se prijavili, molimo vas da popunite sledeći aplikacioni formular.