Home [treninzi] Program Od ideje do svog posla u Novoj Iskri

Program Od ideje do svog posla u Novoj Iskri

48
0

od ideje do posla logoPrijavite se za učešće u programu OD IDEJE DO SVOG POSLA koji vam pomaže da započnete ili razvijete svoj biznis. Ovaj program je za Vas ako ste zaposleni ili između poslova i razmišljate da započnete svoj biznis ili već imate svoj biznis i želite da  ga razvijete, proširite i unapredite.

 

Program vam pomaže da proverite vašu poslovnu ideju i da odmerite potencijalne rizike i šanse za njen uspeh. Podrška koju ćete dobiti uključuje edukaciju, mentorstvo i konsalting i omogućiće vam da na kraju programa: a) Imate razrađenu poslovnu ideju, b) Znate da li je ona isplativa i izvodljiva, c) Napravite plan za realizaciju i d) Imate kompletiran biznis plan.

Više informacija o samom programu OD IDEJE DO SVOG POSLA pogledajte na www.sendspace.com/file/m9ba5y. Tu je i kontakt za sva vaša pitanja.

Za učešće u programu možete se prijaviti preko linka http://goo.gl/forms/BMdC9uf41e.

Program OD IDEJE DO SVOG POSLA vode trenerice i konsultantkinje Ana Stanić I Aleksandra Vladisavljević, one su i razvile ovaj program 2011. godine za potrebe različitih razvojnih programa u Srbiji.

Dinamika i datumi održavanja radionica su pažljivo odabrani kako bi program nesmetano mogli da pohađaju i zaposleni učesnici. Program počinje 17. aprila i traje do 26. juna 2015.

Cena učešća iznosi 1.200 EUR za jednog učesnika/cu, odnosno 990 EUR za rane prijave do 20.marta 2015. Plaćanje je moguće na dva načina: plaćanje pune cene u tri jednake mesečne rate, ili plaćanje unapred sa popustom za rane prijave.

Krajnji rok za rano prijavljivanje i ostvarivanje popusta je 20. mart, dok je poslednji rok za prijavu (istovremeno i rok za uplatu prve rate) – 10. april. U cenu je uključeno: učešće na interaktivnim seminarima u toku sva tri modula opisana u programu, individualna konsultantska i mentorska podrška, svi materijali potrebni za rad, podsetnici i uputstva za rad na individualnim zadacima, kao i ručak i osveženje tokom radionica.

OD IDEJE DO SVOG POSLA se održava u prostorijama Nove Iskre (Gavrila Principa 43, Beograd).