Home [akcija] Svečano otvaranje FONklama 2015

Svečano otvaranje FONklama 2015

54
0

FONklameU četvrtak, 19.3.2015. u sali 1 bioskopa Cineplexx u TC Ušće održaće se svečano otvaranje FONklama, festivala marketinga u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere.
Fonklame se održavaju osmu godinu za redom i trajaće do 23. marta. Ove godine tokom četiri dana trajanja festivala imaćete priliku da vidite najzanimljivije reklame i da uživate u stand up komediji tokom Večeri reklama u bioskopu Cineplexx, da rešavate studije slučaja, čujete mnoga predavanja od stručnjaka iz internet marketinga, osvojite vredne nagrade i da se družite.

Festival je humanitarnog karaktera i sav prihod od donacija i prodatih karata za Veče reklama i žurku namenjen je humanitarnoj organizaciji „Budi human“.

Predavanja nude mogućnost upoznavanja sa najnovijim trendovima iz oblasti internet marketinga koje će predstavit:
Dragana Đermanović – preduzetnica, direktorka, blogerka i internet strateškinja u BPG Digital,
Željko Bošnjak – Head of Social u Ellecta Digital,
Zoran Torbica – Internet entrepreneur u e-Way d.o.o,
Milan Maglov – marketing stručnjak i urednik internet stranice Dnevna doza kreativnosti,
Ivan Minić – bloger i internet ličnost.

Prijave za edukativni deo su otvorene do 17, a predavanja će se održati 21. marta.
Rešavanje studija slučaja obezbeđuju agencija Communis i organizacioni tim konferencije Nova energija. Najbolji timovi će osvojiti stručnu praksu. Prijave su otvorene do 16. marta, a mentorski rad će se realizovati 20.

FON-ov centar za razvoj karijere već 11 godinu u sklopu Fakulteta organizacionih nauka radi na profesionalnom usavršavanju studenata. Ova studentska organizacija kroz realizaciju svojih projekata omogućava studentima fakulteta Beogradskog univerziteta da razvijaju veštine koje su visoko cenjene na današnjem tržištu rada.

Za više informacija posetite sajt fonovcentar.rs, gde ćete naći i formulare za prijavu. Pratite i zvaničnu facebook stranicu projekta, kao i twitter nalog.