Home [ volontiranje ] Volonterska praksa na projektu „Smarketing“ u Brazilu

Volonterska praksa na projektu „Smarketing“ u Brazilu

77
0

globalcitizenGlobal Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Global Citizen čini mreža projekata širom sveta na teme poput multikulturalnosti, tolerancije, edukacije mladih i širenja svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva. Kroz timski rad, u internacionalnom okruženju, stičete iskustvo u nevladinim ogranizacijama, školama, na Univerzitetima i u letnjim kampovima.

U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti Social Entrepreneurship na projektu “Smarketing” u Brazilu. Nije neobično za nevladine organizacije u Brazilu da nemaju zaposlene koji će se baviti marketingom u organizaciji. Smarketing” rešava ovaj problem tako što omogućava studentima koji poseduju znanje o marketingu, komunikacijama ili menadžmentu da dobiju priliku i steknu praktično iskustvo razvijajući strategije koje će poboljšati rad nevladine organizacije.

Realizacija projekta i trajanje prakse: 15. jul – 30. avgust

Uslovi prijave za praksu:

  • Status studenta

  • B2 nivo znanja engleskog jezika

Projekti iz oblasti Social Entrepreneurship omogućavaju studentima da steknu praktično iskustvo i usavrše svoje veštine iz oblasti marketinga, organizacionog razvoja i mikrofinansija u multikulturalnom okruženju. Studenti ovim putem stiču iskustvo radeći u nevladinim organizacijama kako bi pronašli kreativna rešenja za probleme u drugim zemljama.

Osim oblasti Social Entrepreneurship, imate priliku da učestvujete u realizaciji projekata iz oblasti Education i Culture. Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovom programu praksi posetite zvanični veb sajt AIESEC organizacije gc.aiesec.org.rs gde možete pročitati brojna iskustva mladih ljudi koji su se već oprobali u Global Citizen praksama, ili se prijavite direktno na sledećem linku i bićete kontaktirani u roku od 48h.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.