Home [treninzi] Prijavi se da zajedno proglasimo Marfijev zakon nevažećim!

Prijavi se da zajedno proglasimo Marfijev zakon nevažećim!

51
0

Marfi LogoOvaj projekat ne može pomoći studentima da prevaziđu strah od smrti, ujeda zmije, letenja, koji važe za strahove top 1. Međutim, može pomoći da se savlada drugi strah po rang listi, strah od javnog nastupa.

 

Seminar “Znanjem protiv Marfija” održaće se 20. i 21. decembra 2014. godine. Organizator ovog događaja četvrtu godinu za redom je FON-ov centar za razvoj karijere. Tokom dvodnevne teorijske i praktične edukacije u prostorijama Beogradskog sajma i na Fakultetu organizacionih nauka, delegati će se baviti temom javnog nastupa. Cilj je da studenti, učeći od vrhunskih stručnjaka, savladaju veštinu javnog prezentovanja. Učesnici će imati priliku da saznaju i do kakvih sve neplaniranih situacija može doći prilikom prezentovanja i kako te situacije uspešno rešiti u svoju korist.

“Zadovoljstvo mi je što sam dobila priliku da ove godine vodim projekat Znanjem protiv Marfija. Ovaj seminar omogućava mladima da uče od kvalitetnih, renomiranih predavača. Organizacioni tim želi da omogući učesnicima da ostvare važne kontakte i razviju osobine koje se traže na tržištu rada. Istovremeno, mi u organizaciji stičemo važno iskustvo u organizovanju i stvaramo poznanstva koja nam mogu značiti u budućoj karijeri.“ Izjavila je Vanja Popović, koordinator projekta Znanjem protiv Marfija.

Pozivamo sve zainteresovane studente Beogradskog univerziteta da prate sajt www.fonovcentar.rs , kao i zvaničnu Facebook stranicu gde će moći da pronađu sve informacije o projektu kao i o načinu učestvovanja na istom.