Home [treninzi] Trening “Vrednosti i organizacijski menadzment”

Trening “Vrednosti i organizacijski menadzment”

45
0

Grupa “Hajde da…”, uz finansijsku podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizuje projekat “Inicijativa za podsticanje autentičnog aktivizma, kroz podršku većoj odgovornosti organizacija civilnog društva u Srbiji i podršku novim i svežim inicijativama mladih” i u okviru njega raspisuje:

 

POZIV
za učešće na treningu

“Vrednosti i organizacijski menadžment”

Ovaj petodnevni trening namenjen je predstavnicima/cama organizacija civilnog društva ili neformalnih grupa, koji/e su spremni/e da saznaju više o vrednostima kao takvim, kao i o mendžmentu zasnovanom na vrednostima.

Trening će omogućiti učesnicima:

  • Upoznavanje sa veštinama menadžmenta zasnovanog na vrednostima.
  • Osvešćivanje ličnih vrednosti i razloga angažovanja u civilnom sektoru
  • Podizanje razumevanja i znanja o etičkom pristupu organizacionog menadžmenta i vrednostima građanskog društva, kao što su transparentnost, odgovornost, solidarnosti, jednake mogućnosti itd.
  • Upoznavanje sa konkretnim alatima za promociju vrednosti građanskog društva u unutrašnjem delovanju organizacija (kao što su uključivanje učesnika u planiranje aktivnosti, pisanje izveštaja, mehanizmi transparentnosti..)

Trening će biti realizovan u periodu od 1-5. oktobra 2014. godine, u Ekološkom centru Radulovački, u Sremskim Karlovcima.

Rok za podnošenje prijava je 14. septembar 2014. godine.

Prijavni formular i poziv možete preuzeti ovde >>>

Grupa "Hajde da..."
Olaf Palme
Sweden