Home [treninzi] NOVI POZIV ZA OBUKU ZA KAMP LIDERE na medjunarodnim volonterskim kampovima u...

NOVI POZIV ZA OBUKU ZA KAMP LIDERE na medjunarodnim volonterskim kampovima u Srbiji – 12-15. jun 2014.

40
0

Zbog situacije u kojoj se nasla Srbija usled poplava, obuku za kamp lidere smo pomerili za 12-15 jun. Situacija sa ovogodisnjim kampovima se takodje promenila, pa su neki kampovi i dalje neizvesni, ali ocekujemo i dodatni broj novih kampova koji ce biti fokusirani na obnovu posle poplava. Trebace nam dodatna snaga i veci broj kamp lidera, tako da zaista ocekujemo vasu podrsku!

 
Kao i svake godine, trening za kamp lidere je obavezan za nove lidere i odrzace se u Sremskim Karlovcima od cetvrtka 12. (dolazak na veceru) do nedelje 15. juna

​ ​

(odlazak posle rucka), u hostelu nasih dugogodisnjih partnera Pokreta gorana Vojvodine

 
Bilo da ste do sada vec bili kamp lideri ili biste ove godine to prvi put radili, potrebno je da popunite prijavu, navedete najmanje 3 kampa po prioritetu koja vam odgovaraju po datumima i tematici, zasto zelite da posanete kamp lider/ka, da li imate iskustva na medjunarodnim kampovima u inostranstvu. Tek posle treninga cemo vam potvrditi da li cete biti kamp lideri ovog leta ili ne, na kom kampu biste bili rasporedjeni i sa kim. 

Kamp lideri mogu da budu oni koji imaju iskustva na medjunarodnim kampovima u inostranstvu, imaju vise od 20 godina (mada, ako ste mladji a uvereni ste da ste pravi lider, tj. prava liderka, prijavite se, pa cemo videti), odgovarajucu motivaciju.
 
Kao kamp lideri imate prednost u prijavljivanju na ostale programe koje objavljujemo, a i oslobodjeni ste svih participacija za ucesce na programima koji to zahtevaju. Troskovi prevoza u toku kampa za koji budete bili izabrani ce vam biti pokriveni, kao i svi troskovi u toku treninga za kamp lidere

​ i delimicno prevoza (do Beograda).​

 
Javite nam se do 08.0​6​.