Home [njuz] WebNow

WebNow

42
0

webnow logo RGBU subotu, 7. juna u prostorijama Univerziteta Megatrend, ulica Goce Delčeva 8, sa početkom u 10.30h se održava konferencija za studente koja nosi naziv „WebNow“. Kompanija Goodtimes Publishing će u saradnji sa preduzećem Devana Technologies i Univerzitetom Megatrend organizovati predavanja za studente na temu elektronskog izdavaštva kao rastućeg trenda u regionu. Uticaj online kulture na profit, popularnost i sliku o brendu, troškovi pokretanja online biznisa, dizajn i tehnička podrška su neke od tema kojih će se dotaći važna imena naše scene.

 

Internet je novi kanal komunikacije, koji je u poslednjih deset godina postao esencija opštenja i ljudskih odnosa i kao takav utiče na stvaranje nove kulture. Dakle, ako danas ne postoji internet domen ili web adresa na kojoj bilo ko može pronaći sve željene informacije, onda se može smatrati da to poslovanje nema mnogo smisla i uspeha. Kompanija Devana Technologies i ljudi koji će se predstavite iz iste će otvoriti diskusiju na ovo temu, kao i sve što je vezano za tehničku podršku.

Temama kao što su novinarstvo, marketing, dizajn, šoubiznis u doba online kulture, reality show u ovom svetu današnjice kada vlada online kultura i pitanjima na koji način se moda preselila na internet i koliki je uticaj modnih blogova na današnje trendove će se baviti Boris Trivan, Igor Grmuša, Nađa Jokanović, Milan Aranđelović, Milan Nikolić, Sara Jovanović, Nevena Božović, Stefan Koković i mnogi drugi.

GDT Publishing je najveći regionalni izdavač online magazina. Sva izdanja su deo GoGreen – Free&Online kompanijske politike i plod direktne i bliske saradnje s velikim medijskim grupacijama, kao što su Universal Channel, E! Entertainment, Scifi, Fox International, Pink Media Group itd. Sva naša izdanja su isoko-frekventna i pojedina ostvaruju i preko 500.000 impressions-a mesečno.

Očekujemo Vas 7. juna 2014. u ulici Goce Delčeva 8, prostorije Univerziteta Megatrend.

Ulaz je besplatan, samo Vas molimo da nam potvrdite prisustvo putem maila u potpisu.