Home [njuz] Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd je 1. aprila ove godine proslavila 8....

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd je 1. aprila ove godine proslavila 8. rođendan.

81
0

slika-uz-obavestenje1Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd ove godine slavi svoj 8. rođendan! U tu čast organizuje tradicionalnu Rođendansku humanitarnu žurku u subotu, 5. aprila sa početkom u 22 časa u klubu The Tube, Simina 21, Dorćol.

 

Ove godine, u fenomenalnom klubu The Tube, organizuje se Neon Party, a dress code je “Dress 2 Glow”! Dođite da se zajedno dobro provedemo uz zvuk kvalitetne haus muzike i promotivne cene pića.

Cena ulaznice je samo 120 din, a sva prikupljena sredstva će biti donirana udruženju “Dobra Vila za vas”, koje pruža pomoć deci sa invaliditetom i socijaIno ugroženim porodicama. Ulaznice možete kupiti na ulazu.

European Students of Industrial Engineering and Management (ESTIEM) je evropska studentska organizacija koja okuplja studente IEM koncepta širom evrope. ESTIEM LG Beograd je osnovana 1. aprila 2007. godine i nalazi se na Fakultetu orgnaizacionih nauka u Beogradu. Stalnim rastom i nesebičnim ulaganjem svojih članova, ona se danas može pohvaliti sa preko 10 projekata godišnje i više od 200 aktivnih članova!

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se obratiti na broj telefona

+381 (0)63 322 503 Lucana Koraca.

Dođite i zasijajte sa nama!