Home [treninzi] Seminar za srednjoškolce ,,Individualizam–Pretpostavka slobode“

Seminar za srednjoškolce ,,Individualizam–Pretpostavka slobode“

53
0

179753 496610183724082 1357353287 nOrganizacija „Studenti za slobodu – Filozofski fakultet“ poziva sve zainteresovane učenike završnih godina srednjih škola da se prijave na besplatan dvodnevni seminar
,,Individualizam–Pretpostavka slobode“

 

Seminarće se, kao što mu i ime kaže, baviti temom individualizma kroz prizmu društvenih nauka i zamišljen je kao kratka priprema za studiranje, pre svega, Filozofskog, ali i ostalih društvenih fakulteta. Seminar će se održatiu četvrtak, 24. aprila, i u petak, 24. aprila 2014. Predviđena su predavanja iz oblasti društvenih nauka, ekonomije ali i umetnosti,ali i održavanje interaktivnih radionica i druženje, a predavači su uglavnom aktuelni studenti Filozofskog fakulteta.
Svi polaznici seminara će dobiti sertifikat o pohađanju.
Konkurs je otvoren do17.04.2014. u ponoć.Prijava i način slanjana nalaze se na adresi:
Dropbox-prijava
Radujemo se saradnji i pozivamo Vas da posetite našu fejsbukstranicu!
http://www.facebook.com/studentizasloboduff

„Studentizaslobodu“ je organizacija Filozofskog fakulteta koja se bavi unapređenjem svesti studenata o građanskim pravima i slobodama, podsticanjem građanskog osamostaljivanja i tržišne liberacije i generalno razvijanjem akademskog interesa za političku teoriju. Naša organizacija je članica i međunarodne mreže slobodarskih studentskih organizacija ,,Students for Liberty“.