Home [akcija] KCB RADIONICA ZA DECU I ODRASLE: ISTRAŽIVANJE NEVIDLJIVOG BEOGRADA

KCB RADIONICA ZA DECU I ODRASLE: ISTRAŽIVANJE NEVIDLJIVOG BEOGRADA

56
0

image001Radionica u okviru izložbe Građanska odredba
SUBOTA  22. MART 2014. OD 16:30 DO 18:00
KULTURNI CENTAR BEOGRADA, LIKOVNA GALERIJA, KNEZ MIHAILOVA 6
Radionicu vodi MAŠA AVRAMOVIĆ, pedagog

Umetnici  su na ovoj izložbi na originalan način istraživali Beograd: Šta se dešava ako kroz Beograd pokušaš da ideš pravom linijom? Koliko kamera i napuštenih automobila postoji u Beogradu?  Da li je Beograd nezavršen? 

I mi na radionici istražujemo Beograd! Pričamo o nekim drugačijim, skoro “nevidljivim” mestima u gradu, koja ćete nam vi otkriti.

I naravno… crtamo, svi zajedno, deca i odrasli. Radimo interesante tehnike crtanja na fotografijama i pravimo zajedničku mapu “nevidljivog” Beograda.  Nije potrebno da znate dobro da crtate, potrebno je da želite da radite nešto kreativno i da želite da dođete.

 Vidimo se J 

                                           

Više o izložbi:

http://www.kcb.org.rs/OProgramima/Likovniprogram/LikovniNajave/tabid/1086/AnnID/2653/language/sr-Latn-CS/Default.aspx

………….

Radionica je besplatna, namenjena je uzrastu od 6 do 10 godina (ali primamo i malo mlađe i starije)

Broj mesta je nažalost ograničen. Da bi bilo dovoljno mesta, i da možemo lepo da radimo sa svima. Zato nam je bitno da se što pre prijavite. Pošaljite vaše ime, prezime, mail, broj mobilnog i ime, prezime i godište deteta na adresu: ana.nedeljkovic@kcb.org.rs.

……..

U okviru programa KCB RADIONICA ZA DECU I ODRASLE družićemo se sa umetnicima, gledaćemo izložbe, naravno, igraćemo se u galeriji, koristićemo različite tehnike vizuelnih umetnosti (crtanje, slikanje, vajanje, fotografisanje). Dakle, pred nama je pregršt kreativnih i iznad svega zanimljivih stvari!