Home [ volontiranje ] Poziv za volontere – Pokret za evropsku kulturnu saradnju

Poziv za volontere – Pokret za evropsku kulturnu saradnju

95
0

logopkPokret za evropsku kulturnu saradnju poziva mlade i ambiciozne ljude, studente Fakulteta političkih nauka (novinarsko-komunikološki smer) Univerziteta u Beogradu,Fakulteta za kulturu i medije Megatrend Univerziteta i Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum ali i drugih fakulteta društvenih usmerenja, koji žele da se kao volonteri novinari, fotografi ili snimatelji priključite medija timu Pokreta za evropsku saradnju.

 

Volonteri će biti angažovani na uređivanju veb sajt-a Pokreta, on-line komunikaciji, pisanju članaka, praćenju manifestacija i pravljenju reportaža, intervjua i fotografija iz oblasti kulturnog života. Sve pozicije podrazumevaju rad u kancelarijama Pokreta, rad od kuće ili rad na terenu, 10 sati nedeljno u trajanju od 4 meseca uz mogućnost produženja.

Nudimo Vam mogućnost da kroz usavršavanje svojih znanja i veština i radom u dinamičnom okruženju, steknete radno iskustvo i nove kontakte koji mogu biti od koristi za vašu buduću profesiju.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem CV-ja i kraćeg motivacionog pisma (do 500 reči) na sledeću adresu: office@peksserbia.orgdo 14. februara 2014. godine.

Kandidati koji prođu prvi krug selekcije, biće pozvani na intervju.

Pokret za evropsku kulturnu saradnju je nevladina i nestranačka organizacija, koja deluje na polju kulture, a više o našem radu, realizovanim i planiranim projektima pogledajte na sajtu našem zvaničnom sajtu www.peksserbia.org

Za sve dodatne informacije o ovom konkursu i radu našeg Pokreta možete se obratiti na e-mail adresu office@peksserbia.org ili telefonom na 065/449-44-44