Home [akcija] ACTiviraj se! Pokaži deci da smo jednaki – dodirni njihova srca!

ACTiviraj se! Pokaži deci da smo jednaki – dodirni njihova srca!

49
0

Ako želiš da budeš human, nije važno šta studiraš. ”ACTiviraj se” je jedan od pojekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni projekat uspešno se realizuje petu godinu za redom i kroz interaktivne radionice volonteri pružaju deci ljubav i pažnju, motivišu ih da rade na sebi i pomažu im da se bolje uklope u društvo.

 

Realizacija projekta će trajati od početka februara do kraja marta i na njemu će učestvovati naši studenti i internacionalni volonteri. Oni će proći edukacije obučenih defektologa o tome kako da drže radionice za decu sa temom njihovog integrisanja u društvo. Pored toga, za mališane će biti organizovane sportske aktivnosti i razni događaji zabavnog karaktera.

Glavne aktivnosti na projektu su edukativne i zabavne radionice na kojima će raditi volonteri sa decom. Druženje sa mališanima će se održavati u osnovnim školama sa područja opštine Stari grad i u domovima “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragan Filipović Jusa”. AIESEC na Ekonomskom fakultetu i projekat ”ACTiviraj se” ovom prilikom vas pozivaju da postanete volonteri na projektu. Imaćete priliku da se družite sa neverovatnom decom, da im pružite ljubav, podignete samopouzdanje, postanete njihovi najbolji prijatelji i neko koga će se zauvek sećati.

Prijavi se, jer pored nezaboravnog iskustva dobijaš i praksu koja će ti u daljem radu pomoći. Za sve volontere obezbeđeni su sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu. Više o organizaciji, ovom i našim ostalim projektima možeš saznati na www.aiesec.org.rs

Prijavu za učešće možete popuniti na ovom linku: PRIJAVA