[ youth.rs ]

ACTiviraj se! Pokaži deci da smo jednaki – dodirni njihova srca!

Ako želiš da budeš human, nije važno šta studiraš. ”ACTiviraj se” je jedan od pojekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni projekat uspešno se realizuje petu godinu za redom i kroz interaktivne radionice volonteri pružaju deci ljubav i pažnju, motivišu ih da rade na sebi i pomažu im da se bolje uklope u društvo.

 

Realizacija projekta će trajati od početka februara do kraja marta i na njemu će učestvovati naši studenti i internacionalni volonteri. Oni će proći edukacije obučenih defektologa o tome kako da drže radionice za decu sa temom njihovog integrisanja u društvo. Pored toga, za mališane će biti organizovane sportske aktivnosti i razni događaji zabavnog karaktera.

Glavne aktivnosti na projektu su edukativne i zabavne radionice na kojima će raditi volonteri sa decom. Druženje sa mališanima će se održavati u osnovnim školama sa područja opštine Stari grad i u domovima “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragan Filipović Jusa”. AIESEC na Ekonomskom fakultetu i projekat ”ACTiviraj se” ovom prilikom vas pozivaju da postanete volonteri na projektu. Imaćete priliku da se družite sa neverovatnom decom, da im pružite ljubav, podignete samopouzdanje, postanete njihovi najbolji prijatelji i neko koga će se zauvek sećati.

Prijavi se, jer pored nezaboravnog iskustva dobijaš i praksu koja će ti u daljem radu pomoći. Za sve volontere obezbeđeni su sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu. Više o organizaciji, ovom i našim ostalim projektima možeš saznati na www.aiesec.org.rs

Prijavu za učešće možete popuniti na ovom linku: PRIJAVA

Exit mobile version