Home [treninzi] Konkurs za pokretače i pokretačice

Konkurs za pokretače i pokretačice

46
0

Primećuješ problem u svom okruženju i želiš da se suočiš sa njim? Veruješ da ljudi zajedničkim radom mogu da učine život boljim? Spreman/na si da pokreneš akciju? Želiš da učiš, stekneš nova znanja i liderske veštine? Živiš u Beogradu? Ti si idealan kandidat za pokretača/icu Udruženja građana Srbija u pokretu. Prijavi se na tromesečnu volontersku praksu koju ćemo organizovati od januara do marta 2014. godine
Ko su naši pokretači i pokretačice?

 

Pokretači/ce Srbije u pokretu su građani/ke od 18 do 118 godina starosti koji žele da volonterski preuzmu odgovornost, pokrenu zajednicu i promene okruženje u kome žive.

Njihov zadatak je da rade na rešavanju problema sprovodeći kampanju organizovanja zajednice i obavezujući se da će u periodu od tri meseca:
• Posvetiti oko 10 sati nedeljno volonterskom radu
• Okupiti i pokrenuti ljude oko sebe da se priključe njihovoj kampanji

Treninzi i vežbe

Izabrani kandidati proći će kroz intezivan program edukacije u okviru Fabrike promena Srbije u pokretu. Treninzi kojima će budući pokretači i pokretačice prisustvovati razvijeni su na Harvard Univerzitetu, a najbolji kandidati biće u prilici da nauče da:
• Organizuju zajednicu
• Rade u timu
• Sprovedu uspešno kampanju
• Unaprede svoje liderske veštine

Svi zainterosavani kandidati/kinje treba da:

Pošalju svoj CV napokreni@srbijaupokretu.org(Subject: Za pokretače_Ime i prezime)

Aplikacioni formular možete popuniti ovde: https://docs.google.com/forms/d/1tdwuZn0z1gXi4WbNBb1cLmsIS6Cg8h59pfo-42qJxo0/viewform

Rok za konkurisanje 13.12.2013.