Home [treninzi] Poziv za obuku/validaciju za koordinatora programa omladinskog rada

Poziv za obuku/validaciju za koordinatora programa omladinskog rada

50
0

U okviru projekta „Uz dobar alat, kompetencija je zanat“ podržanog od strane USAID projekta održivog lokalnog razvoja i Ministarstva omladine i sporta, NAPOR otvara poziv za pohađanje obuke i validaciju kompetencija za koordinatora programa omladinskog rada.

Poziv je namenjen predstavnicima/cama organizacija civilnog društva i koordinatorima/kama kancelarija za mlade. Projektom je predviđeno podizanje kapaciteta 25 predstavnika/ca OCD i KZM kroz obuku i 10 kroz validaciju.

 

Prijave su otvorene do 4. novembra 2013. 

 

O iskustvu iz prethodnog ciklusa obuke, piše Vam Nemanja Obradović, Kancelarija za mlade Temerin. 

 

Proces jeste dugačak i težak, i naterao me je da preispitam svoja interesovanja, svoje mogućnosti, znanja i veštine. Pogodilo me je puno stvari koje sam naučio o sebi, ustvari, to je prvi put da sam izašao iz zone komfora. Obuka me je oživela, promenila mi je perspektivu i podstakla me je na razmišljanje o svemu oko mene. Mislim da su ove obuke nešto najvrednije što mi se desilo u životu. Još uvek ne mogu da saberem sve utiske koje sam dobio na ličnoj osnovi. Mogu da se pohvalim da je i moj rad sa mladima, kao i sa partnerima dostigao drugačiju dimenziju. Sve što danas radim i sve ono što jesam i što ću možda tek da budem, proizvod je ovog procesa, koji me je naučio da upravljam svojim životnim procesima. Od tada sam biram izazov.

Ovde možete preuzeti pozivno pismo, kao i prijavne formulare: